Fysiurgisk massage / Sportsmassage i Hillerød

En dybdegående massage

Jeg tilbyder en professionel og dybgående massage i Hillerød, hvor jeg har stor viden omkring anatomien, herunder knogler, muskler, sener og led for at sikre den bedste behandling. Denne massageform kan hjælpe med at lindre overbelastninger i muskler og bindevæv, som kan være forårsaget af uhensigtsmæssige bevægelser, for tunge løft, ensformige stillinger eller bevægemønstre, både i arbejdssituationer, fritid eller sport.

Det kan være have arbejde, kontorarbejde m.m.

Denne massageform er også god til dig, som trænger til velvære fysisk som psykisk, hvor du blot skal forholde dig til en god omgang professionel massage.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massageform er en dybdegående muskelmassage som både er til dig som har muskulære skader eller til dig bare vælger en god gang massage. Her mærker du din krop og der løsnes op i muskler, bindevæv og led. Det giver gode og hurtige resultater i forhold til smerte og bevægelighed.

Fysiurgisk massage tilfører mere ilt til musklerne, er smertereducerende og afhjælper ophobede affaldsstoffer m.m.

Hvis du vælger 90 min. når jeg hele kroppen, som indeholder hele bagsiden (fødder, ben, ryg) foran på ben, arme, nakke og ansigt.

Sportsmassage

Sportsmassage kan både være behandling af skader opstået ved sport og til at gøre dig klar til at præstere indenfor den sport du udfører.

Ved før præstation vil jeg opvarme og smidiggøre musklerne i forhold til den sportsgren du udøver.

Ved efter præstation vil jeg udføre mere dybdegående massage i forhold til den sportsgren du udøver.

Det kunne være løb, fodbold, cykling, golf, tennis m.m.

Book tid allerede i dag

Har du behov for fysiurgisk massage eller sportsmassage? Kunne du tænke dig at høre nærmere om hvilken massageform der kan hjælpe dig? Så er du meget velkommen til at kontakte mig på 31 33 51 20 eller ved at skrive en mail til kontakt@dithelemenneske.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Vores krop og sind er et vigtig fundament

Vores krop og sind er et vigtig fundament, som vi skal passe ekstra godt på og især med alderen og i det tempo samfundet har i dag.

Derfor vil fysiurgisk massage, psykomotorisk behandling eller graviditetsmassage være rigtig nyttig i forhold til at være “dit hele menneske” med hvad det indebærer at være dig.