Psykomotorik og afspændende behandlinger

Jeg tilbyder en mild og rolig form for behandling, som kan indeholde samtale, krops behandling, afspændinger og øvelser. (her er det vigtigt at du er aktiv deltagende og minded for forandring) Behandlingen er helhedsorienteret og du er i centrum og jeg tager udgangspunkt i hvor du er her og nu og hvor du ønsker dig hen.

Dette er en proces som kan tage tid, bladandet, fordi nye vaner tager tid at indlære og gamle vaner tager tid af aflære, krop og sind hænger sammen.

Pykomotorisk behandling kan blandt andet afhjælpe:

Hovedpine udløst af muskelspændinger

Tankemylder

Søvnbesvær

uro i kroppen

Min tilgang til behandlingen: Her arbejder vi sammen på, at du kommer til at mærke/sanse din krop noget mere, øge din kropsbevidshed. Blive mere bedvidst omkring hvad kroppen prøver at fortælle dig m.m.

Samtalen handler om at jeg hjælpe dig med at konkretisere og fastholde det tema i dit liv som du gerne vil arbejde med. Her gør jeg brug af forskellige spørge teknikker.

Kropsbehandlingen vil påvirke dit nervesystem , så du mærker dig selv via berøringen, som er med til at berolige eller op kvikke dit nervesystem alt efter hvad du har brug for. Berøringen foregår ved strygninger, tryk, klap eller stræk og du vil ofte blive spurgt indtil hvad du mærker.

Jeg gør brug af guidet afspændinger liggende, stående eller sidende samt giver øvelser for at øge kropsbevidstheden.

Meget af formålet med behandlingen/forløbet er, at du bliver bedre til at finde eller skabe ro i din hverdag og blive bedre til at lytte til din krops signaler og handle ud fra dem.