Vigtig Information omkring retningslinjer for massører/terapeuter fra erhvervs- og sundhedsministeriet

Kunder i min klinik skal kunne fremvise et coronapas til mig ved ankomst med enten en negativ covid-19 test som er maks. 72 timer gammel, en positiv convid-19 test, der er mindst 14 dage gammel og højst 12 uger gammel eller et gennemført vaccinationsforløb med covid-19 Samt have mundbind eller visir på ved ankomst og når vi er færdige.

Hvis retningslinjerne ikke overholdes kan det medføre at jeg får bøder eller må afvise kunder.

Håber på jeres forståelse, selvom det besværliggøre det hele en del, glæder mig trods alt til at komme i gang igen.

Jeg sørger selv for at bære mundbind eller visir, spritte af så meget som muligt, at der er kun er 1 kunde af gangen.

Der er håndsprit til rådighed ved ankomst og i massage rummet.

Bedste påskehilsner

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.